Meino Zandwijk

Oprichter/eigenaar

dutch

     

Mijn personal statement

Meino is een innemend mens met een missie. Ondernemer met een groot hart voor verandering. Omdat het in deze veranderende wereld naast anders ook wel beter kan en moet. Hij heeft in bijna alle sectoren ervaring waaronder telecom, energie en overheden. Vanaf 2001 doet hij dit als eigenaar dutch Group B.V. onder de noemer Building Better //.

Op een ondernemende/verantwoordelijke wijze, helpt dutch Group klanten en initiatieven.
Daarnaast is hij auteur van het boek 'De Directiefluisteraar', een handreiking aan directies en managers om hun hart te volgen en weg te bewegen van de spreadsheet-gedreven cultuur.

Kortom in Meino zit een diepere drive om mensen te helpen, de wereld een beetje beter te maken en, in ieder geval de komende jaren, zijn ervaring en kwaliteiten hieraan te blijven verbinden.

Een van Meino zijn slogans is ''Duurzaam doen''. Hij daagt elke ondernemer of bedrijf met duurzame ambities uit om een keer met hem de discussie aan te gaan. Kijken hoe ze met anders denken en vooral anders doen, iedereen kunnen helpen. Zowel economisch als ecologisch als sociaal. Business as a force for good. Hij maakt daar graag tijd voor vrij.