Petra van der Wal

Digitale nomade/Wereldburger/Hypothecair planner

Petra van der Wal Detachering

     

Mijn personal statement

Ik combineerde mijn drukke baan in de financiële wereld al geruime jaren met mijn andere hobby's reizen en fotografie. Tot ik op een van mijn vele reizen ook vrijwilligerswerk ging doen in een Tibetaans kindertehuis in Ladakh/India. Op dat moment besefte ik dat we ons in de westerse wereld wel erg focussen op geld en goederen. Daarna deed ik nog vele vrijwilligersreizen naar Varanasi/India en werd ik hoe langer hoe meer geraakt door de kinderen en de gehandicapten met wie ik werkte in India.

Toen ik ziek werd ging mijn knop echt om en besloot ik te kiezen voor datgene waar ik mijn hart aan verloren had: het helpen van de kinderen en gehandicapten in Varabasi/India.

Ik vond een opdrachtgever in de financiële wereld die mij als ZZP'er erg aanmoedigt om mijn werkzaamheden voor hem door te laten lopen als ik in India ben.

En waarom ook niet. Alles is tegenwoordig digitaal en via Skype kun je de hele wereld bereiken. Dus ik noem me digitale nomade omdat ik zes maanden in India woon waar ik aan mijn projecten voor Chances 4 Children India werk en in de Indiase avonduren doe ik mijn prachtige werk in de financiële wereld.

De overige zes maanden ben ik in Nederland waar ik dan ook in de financiële wereld werk als ZZP'er en ik probeer fondsen te werven voor mijn projecten in India.

Zo zie je dat je je dromen waar kunt maken en dat er geen belemmeringen hoeven te zijn.

Live your dreams

 

Recente posts

  • Petra van der Wal

    Benefietconcert voor Chances 4 Children India

    Namaste!   Begin oktober vertrek ik weer richting Varanasi India om m...