Karin van Geelen

directeur

Yellow Communications

   

Mijn personal statement

"Mijn bloed gaat sneller stromen van organisaties die technologie inzetten voor het menselijk potentieel. En vooral als ik een bijdrage kan leveren in het vertellen hoe deze technologie wordt toegepast om mensen te dienen in hun dagelijks leven, zakelijk en privé. Evenals geld en financiën, is technologie geen doel op zichzelf. Het is enkel als een middel om positieve impact te realiseren op de wereld waarin we leven."

Ik ben oprichter en directeur van het PR- en communicatiebureau Yellow Communications. Als ondernemer verdiep ik me graag in de business modellen van onze klanten en als communicatieregisseur ga ik aan de slag met communicatiestrategieën en tactisch plannen.

Yellow Communications staat voor verbinding. Vanuit oprechte interesse gaat ons team samen met de mensen in organisaties op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. Yellow helpt hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen (content creatie), via de juiste kanalen (content sharing), op het juiste moment. Zo zorgen wij dat organisaties zich kunnen onderscheiden en bouwen we samen aan een actieve relatie met hun doelgroep.

Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren onze klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn.

 

Recente posts

  • Karin van Geelen

    Life is what happens to you?

    Daar gaan we weer. Weer de dagelijkse drukte in. Voor klanten aan de slag, plann...

  • Karin van Geelen

    ‘Mijn klant begrijpt me niet’

    Dat u vakbekwaam bent, dat staat buiten kijf. U bent goed opgeleid en u houdt de...