Judith Webber

AANsteker

PureHuman

     

Mijn personal statement

Flexibel leren omgaan met verandering

De wereld verandert rap. De kunst is dat we flexibel leren omgaan met de veranderingen die er zijn. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf.

Ik schud graag als spreker de huidige mindset wat op, rek de flexibiliteit van de geest op en steek de intrinsieke motivatie aan met m'n aanstekelijke enthousiasme en mijn aanwezigheid! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen met wat ze hebben opgestoken!

In de vorm van interactieve enthousiasmerende lezingen deel ik met liefde & humor m'n visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens, over het maximale uit jezelf en je leven halen. Ik heb in mijn carrière namelijk zoveel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden. Mensen die niet helemaal zichzelf waren op het werk en daardoor niet in hun kracht stonden. Mensen die moeizame relaties hadden, ja ook op het werk. Maar ik weet: daar kun je wat aan doen!

Ik ben er zelf het levende bewijs van, ook ik was jarenlang werk aan het doen dat niet 100% bij me paste. En dat was niet goed voor mij en ook niet voor de organisaties waar ik voor werkte.

Mijn boodschap is daarom: Kies voor jezelf! Ontdek je waarde! Durf jezelf te zijn! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties verlopen soepeler, communicatie stroomt, resultaten worden beter!

Alles begint bij jou, bij weten wat jij nodig hebt om uit je leven en uit jezelf te halen wat erin zit! Wat geeft jou energie? Waar word jij gelukkig van? Wat drijft jou?

Dit leer je niet op school, maar heb je wél hard nodig in het leven, zowel in je werk als in je relaties is zelfkennis broodnodig. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen én hoe meer waarde je anderen te bieden hebt.

Nieuwsgierig? Surf naar http://www.judithwebber.nl

 

Recente posts

 • Judith Webber

  (Organisatie)verandering gaat niet zonder persoonlijke ontwikkeling

  "Waarom duurt het toch zo lang om een verandering door te voeren in mijn or...

 • Judith Webber

  Zelfsturing begint met zelfkennis

  Zelfsturing... is hot & happening! Ik zie de trainingen de grond uit...

 • Judith Webber

  De overeenkomsten tussen medewerkers en kinderen

  Ik vergelijk leiderschap vaak met ouderschap, omdat ik zo ongelofelijk veel over...

 • Judith Webber

  Te weinig autonomie maakt passief!

  Gek word ik van die mensen die zeggen: dat behoort niet tot m'n taken... ...

 • Judith Webber

  Het fundament in relaties

  Ik heb het afgelopen jaren een aantal keren opmerkingen gekregen van mensen om m...