Wim Vonk

CRM ondernemer

SparklingCRM bv

Mijn personal statement

Het is mijn overtuiging dat de ondernemers die echt duurzame relaties met hun klanten durven aan te gaan, uiteindelijk succesvoller zijn. Klantgericht Risicomanagement is de 'Nieuwe School'.

Duurzaamheid in relaties ontstaat als we oprechte aandacht voor elkaar hebben en elkaar steeds op een open en eerlijke manier tegemoet treden. Dan ontstaat die warme vertrouwensband, die zeker in deze branche zo broodnodig is om mensen daadwerkelijk financieel bewust en tegelijkertijd betrokken te maken.
De ‘klant centraal stellen’ klinkt steeds nobel en prachtig, maar het zit vaak in de kleine dingen die je minimaal goed - maar liever net iets beter - doet dan je klant verwacht.
‘Practice what you preach’ is voor mij het Leitmotiv en tevens de absolute voorwaarde voor het handelen in de dagelijkse praktijk. Als je dat georganiseerd krijgt, dan ben je op de goede weg.

Met Klantgericht Risicomanagement gaat het niet meer om stokpaardjes als Provisie wel / niet maar gaat het om de KERNvraag: hoe adviseert u uw klant om te gaan met de onderkende risico's? zowel nu als naar de toekomst (beheer). Neem gerust eens een kijkje op de website van https://sjoerd4u.nl/ !