Willem Vreeswijk

Hoofdredacteur VVP/New Financial Forum

New Financial Forum

     

Commitment

Op 18 april hebben de Ambassadeurs spades in de grond gestoken om te bouwen aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. De deelnemers omarmden een van de vier thema's: klantbelang versus eigen belang, transparantie, cultuur en legacy.
Zo'n dertig Ambassadeurs gaven op film een persoonlijk statement af over een van deze vier thema's.
 

De bijeenkomst werd gefaciliteerd door Patrick Eppink van Turner en vond plaats op landgoed de Boom in Leusden.
 

Wegens technische problemen, die lange tijd onoplosbaar leken, heeft het langer geduurd om deze filmpjes op het forum te kunnen plaatsen. Gelukkig is het alsnog gelukt.

Veel luisterplezier en als er ontwikkelingen zijn in uw eigen roadmap dan horen we het graag op dit forum.
 

Klik op de betreffende namen om de filmpjes te bekijken van:
Anton Rietveld, Aris Neven, Arno Brons, Bas Schuurmans, Björn Bierhaalder, Fred Toussaint, Gerard van Santen, Hans Ludo van Mierlo, Jacky van de Goor, Liesbeth Hogervorst, Mark Boskamp, Mark Jordens, Mark Kristel, Maurice van den Hemel, Niels Mourits, Olivier Rupke, Pieter van den Ban, Rinske den Heijer, Robert Witteveen, Roelof Meijer, Tjibbe van der Veen, Willem Vreeswijk.

 

Willem Vreeswijk - Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties...

Uw reactie toevoegen

NIEUW: Iedereen kan reageren
Wilt u ook een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector, maar bent u geen ambassadeur?! Het New Financial Forum opent haar deuren voor iedereen die wil reageren op berichten van haar ambassadeurs. Met één restrictie: geen anonieme reacties.
 
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.