Willem Vreeswijk

Hoofdredacteur VVP/New Financial Forum

New Financial Forum

     

Ode aan Ivo en de eenheid (uitnodiging)

Ivo Valkenburg zou op 30 augustus 56 jaar zijn geworden. Na een rijk, intens en liefdevol leven overleed hij op 23 juli in zijn huis, omringd door zijn geliefden, in Roemenië.

 

Met zijn onvoorwaardelijke liefde, zijn kijk op het leven, zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn empathie en zijn betrokkenheid heeft hij veel mensen, vooral uit de financiële sector, geïnspireerd en vaak diep geraakt. Ivo wilde de hemel op aarde brengen en geloofde er heilig in dat we dit samen voor elkaar konden krijgen.

 

Op zijn verjaardag, dinsdag 30 augustus, gaan we Ivo eren. Door onze liefde voor hem met elkaar te delen. En door het leven te vieren met veel persoonlijke verhalen en muziek.

 

Je bent uitgenodigd voor deze ode aan Ivo en de eenheid van het leven in zijn geliefde stad Heusden. Het eerbetoon vindt plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Catherijnekerk, Burchtstraat 2 in Heusden. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar herinneringen op te halen. Je komst wordt zeer op prijs gesteld, ook door zijn vrouw Lili, zoon Edwin en de familie die aanwezig zullen zijn.

 

In de Catherijnekerk is er plek voor 400 gasten. Om iedereen overal de gelegenheid te geven de herdenking bij te wonen is het ook mogelijk om online aan te sluiten.

 

Om de kosten van de herdenking met elkaar te delen wordt er een bijdrage van 20 euro (excl. servicekosten) per persoon gevraagd. Alleen samen maken we deze ode mogelijk.

 

Een extra financiële donatie is van harte welkom. Alle inkomsten worden gebruikt voor de genoemde kosten en het eventueel resterende bedrag wordt aan zijn vrouw Lili en zoon Edwin geschonken.

 

Klik HIER om je aan te melden en/of voor meer informatie...

 

Op 13 september verschijnt de nieuwe editie van het New Financial Magazine, die volledig in het teken zal staan van het werk en het leven van Ivo Valkenburg.

 

 

 

Willem Vreeswijk - Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties...

Uw reactie toevoegen

NIEUW: Iedereen kan reageren
Wilt u ook een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector, maar bent u geen ambassadeur?! Het New Financial Forum opent haar deuren voor iedereen die wil reageren op berichten van haar ambassadeurs. Met één restrictie: geen anonieme reacties.
 
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.