Ivo Valkenburg

VALKENBURG bv

     

Paul Efmorfidis: ‘Mijn doel is mensen blij maken’

In juni fietste ik een paar dagen mee met Paul Efmorfidis, ceo van Coco-Mat, van Athene naar Tirana. In de eerstvolgende uitgave van het New Financial Magazine tref je een persoonlijk verslag aan van deze bijzondere fietstocht met een verrassende wending. Voor iedereen die alvast in de stemming wil komen van Paul Efmorfidis en zijn volstrekt authentieke en menselijke manier van economie bedrijven ... afgelopen weekend publiceerde Het Parool een ijzersterk interview van Stefan Raatgever met Paul Efmorfidis: Coco-Mateigenaar Paul Efmorfidis: ‘Mijn doel is mensen blij maken’. #leestip

 

Ik ken Paul sinds m'n eerste gesprek voor Spirit in Finance in 2008. Na afloop van m'n eerste ontmoeting met Paul was ik oprecht ontroerd. Het was de oude Griekse filosoof Plato die over economie sprak als ‘de kunst om welzijn te verwerven’. Nu sprak ik met de moderne Griekse ondernemer Efmorfidis die het oude ideaal van Plato omarmt in al zijn doen en laten. Het welzijn van mens en natuur staat centraal in het leven van Efmorfidis. Zelden heb ik iemand ontmoet die zo ontzettend zijn hart volgt, en tegelijkertijd zo succesvol weet te ondernemen. Een buitengewoon inspirerend voorbeeld van ondernemen vanuit een nieuw paradigma waarin mens, natuur en samenleving centraal staan. 

 

Ivo Valkenburg - We hebben het teveel over geld en te weinig over liefde. Vandaar mijn pleidooi voor de liefde als wettig betaalmiddel. Wie durft?!

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties...

Uw reactie toevoegen

NIEUW: Iedereen kan reageren
Wilt u ook een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector, maar bent u geen ambassadeur?! Het New Financial Forum opent haar deuren voor iedereen die wil reageren op berichten van haar ambassadeurs. Met één restrictie: geen anonieme reacties.
 
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.