Over de stichting New Financial Forum

 

Doel

De stichting New Financial Forum bundelt krachten, ideeën en best practices van positief ingestelde mensen (Ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld) die een concrete en wezenlijke bijdrage willen leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. De stichting is een initiatief van Willem Vreeswijk (VVP) en is er voor en door ambassadeurs.

 

Doelstellingen

Het zichtbaar maken van de positieve beweging

In de financiële sector gebeurt heel veel tegelijkertijd. De focus van politiek, toezichthouders, media, consumentenorganisaties ligt op de onderkant van de markt, op ‘wat er fout’ gaat. De stichting New Financial Forum bundelt echter de krachten en innovaties van de bovenkant van de markt. Het laat op die manier zien waar de financiële sector óók voor staat. Een innovatieve dienstverlenende sector die de belangen van de klant, de medewerkers en de samenleving dient.

 

Onderlinge versterking

Ambassadeurs van het New Financial Forum kunnen op het platform onderling best practices en ideeën uitwisselen en elkaar feed back geven. Ambassadeurs leveren niet alleen een bijdrage aan een mooiere financiële sector, maar krijgen ook tal van mogelijkheden aangereikt om hun eigen bedrijfsvoering te optimaliseren.

 

Herstel van reputatie en trots

De financiële sector is een van de meest invloedrijke sectoren in de wereld met een enorme impact op het welzijn van mensen. Een prachtig vak dat door veel mensen met passie, liefde en kennis van zaken wordt uitgeoefend. Helaas heeft het imago van de sector de laatste jaren enorme klappen opgelopen. Door met elkaar de positieve beweging handen en voeten te geven, door innovaties, bewezen succesvolle business cases en ijzersterke ideeën te bundelen, kunnen Ambassadeurs gezamenlijk een concrete bijdrage leveren aan een betere reputatie van de sector en kunnen ze ervoor zorgen dat financiële dienstverleners weer trots hun vak kunnen uitoefenen.

 

What’s in it for you!

-           toegang tot de portal New Financial Forum. Hier kun je bloggen, reageren, kennis opdoen en sta je met naam en toenaam vermeld als vernieuwer en bouwer van een betere financiële sector.

-           blogs op het New Financial Forum worden ook via een nieuwsbrief verspreid met een groot bereik (ruim 7.000 abonnees).

-           vier keer per jaar twee exemplaren van de printeditie van het New Financial Magazine, dé inspiratiebron voor de Ambassadeurs. Ook in dit magazine worden de Ambassadeurs met naam en toenaam vermeld. In het e-zine staat tevens een link naar de persoonlijke pagina’s van iedere Ambassadeur.

-           inspiratie- en kennissessies. De stichting New Financial Forum organiseert vier tot zes keer per jaar een zeer bijzondere sessie, zie de site van het Forum.

-           aanbod studiereizen.

-           aanbod team- en individuele begeleiding van topcoaches.

 

Meer informatie: willem@willemvreeswijk.com