Over de stichting New Financial Forum

Samen werken aan een nieuwe economie

 

Missie

De stichting New Financial Forum staat voor een nieuwe economie, dienstbaar aan mens, dier en natuur. Vanuit de kernwaarden: duurzaam, sociaal, inclusief en verantwoord.  

 

Visie

Wij dromen ervan de wereld mooier te maken. Waar natuur weer de basis is van de economie. Een wereld waar plek is voor alles en iedereen. Waar we dankbaar zijn voor ieders zijn rol en ieders talent. Waar iedereen een bijdrage kan leveren aan een leefbare wereld voor nu en later. Door samen andere keuzes te maken en nieuwe mogelijkheden te creëren op de thema’s die bijdragen aan een duurzame omgeving. Van ik naar jij naar wij en met elkaar. Samen zorgen voor verbinding en genoeg. 

 

Ambitie

Alle initiatieven van bedrijven en ondernemers, die concreet stappen zetten om deze nieuwe economie te verwezenlijken, helpen we met het New Financial Forum, een initiatief ontstaan vanuit de financiële sector. Dit doen we door middel van inspiratie en we koppelen innovatie-, denk- en ontwikkelkracht aan de vraag. De ultieme ambitie is dat het Forum overbodig is geworden omdat deze nieuwe economie is gerealiseerd.

 

Dit doen we met drie pijlers:  

  • New Financial Inspiration biedt inspirerende praktijkvoorbeelden, visies en ontwikkelingen uit de nieuwe economie door middel van magazines, nieuwsbrieven, events, storytelling, films en dialoogsessies.  
  • New Financial Activators is een netwerk dat vanuit haar sterke wortels in de financiële wereld haar expertise wil inzetten om ondernemers te helpen (verdere) stappen te zetten in de nieuwe economie. 
  • New Financial Academy biedt opleidingen, training en coaching die zelfontwikkeling en nieuw leiderschap stimuleren vanuit hart, hoofd en handen.  

 

Wie zijn we

De stichting New Financial Forum is opgericht in 2014 op initiatief van Willem Vreeswijk. Samen met Ivo Valkenburg en Diana Zandbergen geeft hij uitvoering aan de doelstellingen van de stichting.

 

Aegon, Allianz, a.s.r., Dazure, De Goudse, HDI Global Specialty, Lindenhaeghe, Nationale Waarborg, Turien & Co., Univé en Yellowtail zijn partners van de stichting. Dankzij hun support komt de missie van de stichting een stuk dichterbij: een nieuwe economie, dienstbaar aan de samenleving.

 

www.newfinancialforum.nl

 

Meer informatie:

 

New Financial Forum: Willem Vreeswijk, willem@newfinancialforum.nl, 06-10630149

New Financial Activators: Ivo Valkenburg, ivo@ivovalkenburg.nl, 06-25110037

New Financial Academy: Diana Zandbergen, mail@dianazandbergen.nl, 06-10949510