Het-kan-wel Overtuigingskaarten

De stichting New Financial Forum heeft een set met 24 overtuigingskaarten en een esdoornhouten kaartenhouder uitgebracht, verpakt in een fraai vormgegeven doos.

 

Aan de ene zijde van de kaarten tref je overtuigingen aan waarom het nooit wat wordt met de sector. Overtuigingen die we dagelijks horen in de praktijk. Wij hebben ze omgedraaid. Met als doel om de het-kan-wel mentaliteit op weg naar een betere financiële sector te bevorderen.

 

De kaarten zijn voor dagelijks gebruik. Kies elke ochtend een kaart, plaats hem in de houder en vraag je af in welke situatie je voor de het-kan-niet variant kiest en wanneer voor het-kan-wel. Trek ook een kaart met je collega’s. Het biedt inzicht en reikt mogelijkheden aan. Begin vandaag met het creëren van de wereld die je verlangt. Het kan wel!

 

Zowel de doos, de foto’s op de kaarten als de houten standaard zijn gemaakt door vaklui een hart voor hun vak. Zo is de houder gemaakt door Houthandel van Straalen uit Utrecht, een familiebedrijf opgericht in 1958 en de doosjes door Van der Louw drukwerk en verpakkingen uit Berkel en Rodenrijs, dat in 1972 is opgericht. Het New Financial Forum kiest bewust voor samenwerking met echte vaklieden, juist omdat het aspect vakmanschap in de financiële sector ten onrechte nogal eens onderbelicht is. De handgemaakte set kost 17,50 euro per stuk (incl btw, exc verzendkosten).

 

 
Ja, ik bestel set(s) overtuigingskaarten
(à € 17,50 inclusief btw, exclusief verzendkosten)
 
De kaarten en de factuur kunnen worden gestuurd naar:
 
 
 
 
 
Velden gemerkt met een * zijn verplicht.