Satish Kumar opent nieuw hoofdstuk New Financial Forum

 

Satish_Kumar

 

Satish Kumar opent op 23 april om 14.00 een nieuw hoofdstuk van de stichting New Financial Forum. Kumar geeft tijdens de virtuele chat fire ‘New Economy - and the importance of collaboration’ zijn visie op de nieuwe economie en beantwoordt vragen van de deelnemers.

 

Dit onderwerp past één op één bij het nieuwe hoofdstuk dat de stichting New Financial Forum opent. De urgentie om samen te bouwen aan een nieuwe economie die de samenleving dient, is groter dan ooit. Tijd om met elkaar die nieuwe economie vorm te geven.

 

Satish Kumar (1936) is oprichter en directeur van het beroemde Schumacher College, een internationaal centrum voor ecologische studies. Hij is een veelgevraagd internationaal spreker en uitgever van het tijdschrift Resurgence & Ecologist. Volgens Kumar dient de eerbied voor de natuur centraal te staan ​​in elk politiek en maatschappelijk debat. Tien jaar geleden was hij een van de sprekers tijdens een grootschalig event in Den Haag, dat de start vormde van het New Financial Forum. We zijn trots dat we tien jaar later met Kumar het nieuw hoofdstuk van het Forum gaan inleiden.

 

Diana Zandbergen, Ivo Valkenburg en Willem Vreeswijk hebben de handen ineengeslagen om samen met u tot actie over te gaan. Uiteraard blijven we doen waar we goed in zijn: inspireren, de dialoog zoeken en best practices bieden die laten zien dat het heel goed anders kan. En vanuit de kernwaarden samen, duurzaam, menselijk, vertrouwen en onafhankelijk gaan we nu ook tot actie over. De stichting beschikt over een geweldig (internationaal) netwerk van frisdoeners en dwarsdenkers. De kracht van dit netwerk van professionals gaan we bundelen in de New Financial Academy (Diana Zandbergen) en de New Financial Activators (Ivo Valkenburg). Vanuit ons netwerk gaan we bedrijven, organisaties en personen actief helpen om een samenleving te creëren die goed is voor mens, dier en planeet. Graag samen met u. Tijdens de sessie met Satish Kumar lichten we dit graag toe.


Programma 23 april 2021:

14.00 uur            Opening Willem Vreeswijk, Ivo Valkenburg en Diana Zandbergen

14.05 uur            Chat fire sessie met Satish Kumar (interactief)

14.45 uur            Uitleg nieuw hoofdstuk New Financial Forum (interactief)

15.15 uur            Afronding

 

Meld je boven aan deze pagina aan, dan krijg je ruim voor de start van het event de toegangslink toegestuurd.