Positive Finance Day, 9 november 2017

Financiële dienstverleners zijn de levensader van een samenleving. Is die levensader gezond dan is de samenleving gezond. Wat voegen financiële dienstverleners toe om die samenleving ook in de toekomst gezond te houden? Hoogste tijd om in beeld te brengen wat er al gebeurt. Wat zijn de drijfveren van waaruit financiële instellingen opereren, wat is hun toevoegde waarde voor de samenleving en hoe maken ze dit waar? Laat zien wat er is, deel kennis en laat je inspireren. Be good and show it.

 

De stichting New Financial Forum en Dazure nodigen je uit voor de Positive Finance Day van 9 november 2017 in Den Haag.


Dagvoorzitters van deze dag zijn acteur Loek Peters (Penoza) en Indra Frishert (Dazure). Loek is onder meer bekend van de rol van Berry in de hitserie Penoza. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Maak de ander beter.

 

Met praktische inspiratie van Kees Klomp, een best practice van sociale onderneming Van Hulley, food for thought over blockchain technologie van Tey AI-Rjula (oprichter Tykn.nl) en internationale inspiratie van Amba Zeggen (Risk&Governance).

 

Met de uitreiking van de Positive Finance Award 2017 voor het initiatief dat de financiële sector het meest positief in het nieuws heeft gebracht. Met als juryleden: Indra Frishert (Dazure), Antoinette Kalkman (Flexfront), Alexander Koene (BR-ND) en Jack Vos (Luyten Adviesgroep). De jury wordt geassisteerd door tal van Spotters om de parels uit de financiële wereld te vinden, zoals Kim Cramer (BR-ND), Michael Dooijes (Startup Bootcamp Fintech, Cybersecurity), Pieter Ris (I-KYC, anti-money laundering), Petra Hoogerwerf (Veleda, auteur Échte winst), Gert Vasse, Odette Bakker (Dazure), Martin Koot (MoneyView), Jelle Jansons (Nationale-Nederlanden), Arjan Bijlsma (Dmfco), Justin Schlee (Anva), Amba Zeggen (Risk&Governance) en Gijs van Reeden (FlexFront).

 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Aegon, a.s.r. en ING, kennispartners die het gedachtegoed van de Positive Finance Day onderschrijven.

 

De Positive Finance Day brengt het beste uit de sector naar boven. Be Inspired!

 

Programma

 

12.30 – 13.00 Ontvangst met een broodje

13.00 – 13.15 Welkom door de dagvoorzitters Loek Peters (Penoza) en Indra Frishert (Dazure)

13.15 – 13.45 Acht tools om als bedrijf het verschil te maken door Kees Klomp

13.45 – 14.15 Sociaal ondernemen met boxershorts (en vergeet niet je eigen oude overhemd mee te nemen die ter plekke wordt vermaakt tot een unieke boxershort) door Jolijn Creutzberg van Van Hulley

14.15 – 14.45 Good Finance in de praktijk door Amba Zeggen

14.45 – 15.30 Be good and show it op het Marktplein. Met Tykn.nl, Van Hulley, Aegon, ASR, ING en vele anderen

15.30 – 16.00 Herstel van vertrouwen met Blockchain door Tey El-Rjula

16.00 – 16.30 Percussionist Martin Verdonk

16.30 – 17.00 Uitreiking First Positive Finance Award 2017
17.00 – 19.00 Aangeklede borrel

 

Vorig jaar organiseerden Dazure en de stichting New Financial Forum de Gewoon Goed Doen Dag, eveneens in Den Haag. 

 

Meld je bovenaan deze pagina aan. Deze netwerk- kennis- en inspiratiedag is voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum gratis bij te wonen.

 

Niet-Ambassadeurs van de stichting betalen 75 euro, exclusief btw.


Locatie: Aegon, Den Haag
Ontvangst: vanaf 13.00 uur
Aanvang: 13.30 uur