New Financial Inspiration, 12 april 2016 (geannuleerd)

 

Op 12 april 2016 is de stichting New Financial Forum te gast bij sociaal ondernemer Otto Reuchlin, oprichter van Peer, een administratiebureau dat mensen met een arbeidsbeperking nieuwe kansen biedt. Reuchlin kijkt niet naar wat mensen niet kunnen, maar wat ze wel kunnen. Peer laat zien dat het wél kan: zakelijk én sociaal. Een bijzondere, inspirerende en praktijkgerichte dialoogsessie. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met het InspirACTIE-netwerk van Petrosjan Damen, dat wordt voortgezet onder de vlag van het New Financial Forum.

Gewóón doen… In alle kwetsbaarheid!

Otto Reuchlin2“Essentie van mijn ondernemerschap is gewóón doen en kwetsbaar durven te zijn. Dat zijn we verleerd. En dat valt te leren, ook al is dat niet makkelijk. Gewoon doen is in mijn optiek samenwerken of leiding geven op een manier waarbij je hoofd, hart en buik in verbinding met elkaar staan. Dan is het werken met mensen met een (zogenaamde) beperking niet anders dan met andere mensen. Ieder mens is immers anders. Al die protocollen van tegenwoordig, het schept alleen maar afstand.”

 

 Alle medewerkers hebben een (zogenaamde) arbeidsbeperking, zitten bijvoorbeeld in het autistisch spectrum, en zijn officieel tussen de 25 en 100 procent 'afgekeurd'. Bij Peer groeien medewerkers naar betaalde banen binnen de organisatie, sturen ze mee, zijn ze accountmanager voor mkb-klanten en hebben ze plezier met elkaar.

 

Reuchlin laat zien hoe het er in zijn bedrijf aan toe gaat en gaat de dialoog graag aan over werken met mensen.

 

Je bent op dinsdag 12 april 2016 vanaf 14.00 uur welkom bij Peer aan de Baarsjesweg 224, Amsterdam.

Het programma begint om 14.30 uur en om 17.00 uur sluiten we af met een borrel.

 

Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden.
Toegang voor Ambassadeurs van het Forum (en voor leden van InspirACTIE) is gratis, anderen betalen een toegangsprijs van € 75,00 inclusief btw.