New Financial Power Day

UITNODIGING GEBOORTEFEEST STICHTING NEW FINANCIAL FORUM 

met exclusieve vertoning van de film ‘The Power of the Heart’

 

Utrecht, dinsdag 25 november 2014, vanaf 15:00 uur precies!

(vrije toegang, reservering gewenst)

 

De oprichting van de Stichting New Financial Forum (NFF) is het begin van een nieuw tijdperk in de financiële sector. NFF staat voor de bundeling van krachten, ideeën en best practices van positief ingestelde mensen (Ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld) die een concrete en wezenlijke bijdrage willen leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. Het reeds bestaande Forum, in 2011 met ondersteuning van Wilma de Bruijn van Achmea opgericht, gaat op een duurzaam niveau daadkrachtig verder als Stichting met een Raad van Toezicht. Die Raad bestaat uit voorzitter Han de Ruiter (Aegon), penningmeester Thom Boot (Thomorrow), secretaris Femke de Jong (Van Beem en De Jong) en de leden Boudewijn van Uden (a.s.r.), Douwe Dijkstra (Obvion), Ozewald Wanrooij (Neutralis), Michiel Brandt (SVC) en Jelle Bartels (Next Step Factory). Verder hebben Aegon, Allianz, a.s.r., Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, NNEK, Obvion, Reaal en Yarden als Founding Partners aan de nieuwe start van het Forum bijgedragen. Het NFF blijft daarbij gebruik maken van het communicatieplatform www.newfinancialforum.nl.

 
  

“Echte vernieuwing in de financiële sector begint vanuit het hart”, aldus NFF-oprichter Willem Vreeswijk, tevens hoofdredacteur van VVP Vakblad voor Financieel Adviseurs. “Ik ben ontzettend blij dat ik de sector ter gelegenheid van dit geboortefeest een exclusieve vertoning van de film The Power of the Heart kan aanbieden, wat mij betreft een van de mooiste films over de kracht van het hart. Een film met onder meer Paulo CoelhoIsabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en Deepak Chopra. Met na afloop onder leiding van Ivo Valkenburg een Vraag & Antwoordsessie over de praktische toepassing van de kracht van het hart met onder meer Paul Efmorfidis (ceo Coco-Mat die zelf ook een rol speelt in de film), Willem Vreeswijk en Falco Valkenburg (Actuaris van het Jaar 2014 en vertegenwoordiger van ruim 20.000 actuarissen binnen Europa).

 

Lokatie

Het auditorium van Bedrijvencentrum Rudolf Magnus, Vondellaan 94, Utrecht

Programma in hoofdlijnen

14.30 uur
Opening deuren van het auditorium Bedrijvencentrum Rudolf Magnus
15:00 uurWelkom door Willem Vreeswijk en dagvoorzitter Ivo Valkenburg
15:15 uur

 Vertoning The Power of the Heart (www.thepoweroftheheart.com) (Teneinde in alle rust ongestoord naar de film te kijken, verzoeken wij alle bezoekers vriendelijk om uiterlijk 15:30 uur in de zaal aanwezig te zijn)

16:40 uur Pauze
17:00 uurVraag- en antwoordsessie: Wat betekent de kracht van het hart in de financiële sector?! Met onder meer Willem Vreeswijk, Paul Efmorfidis en Falco Valkenburg.
18:00 uurAfsluitende borrel


 

Reservering

De toegang is vrij, reservering noodzakelijk.

Aanmelding via aanmeldlink in het venster links op deze pagina

  

Vragen en/of opmerkingen?!

Inzake reservering: Dora Pompe: dora@newfinancialforum.nl

Inzake overige zaken: Willem Vreeswijk, 06-51986955 of per email: willem@willemvreeswijk.com