Lustrum Positive Finance Day 2022

New Balance

 

Positive Finance Day beeld

 

Dazure en de stichting New Financial Forum nodigen je uit samen met ons op woensdag 21 september 2022 in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum te Rotterdam het lustrum van de Positive Finance Day te vieren.

De Positive Finance Day is inmiddels een begrip in de sector. De dag laat zien waar het goed gaat in de sector en inspireert waar het beter kan. Dit jaar doen we dat met het thema New Balance. Een betere balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden, tussen verschillende culturen en talenten en tussen jong en oud is noodzakelijk om als financiële dienstverleners krachtig door de heftige stormen te laveren en bij te dragen aan een socialer en duurzamer Nederland. Dit zijn de ingrediënten van het lustrum van de Positive Finance Day. Met inspirerende sprekers die aanzetten tot concrete actie. Met elkaar. Doe je mee?

 

Wees welkom op de vijfde editie met als host Allianz in Rotterdam.

 

Programma 21 september 2022

 

13.00 uur     Inloop in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum, Boompjes 251, 3011 XZ Rotterdam.

 

13.30 uur     Welkom directie Allianz

 

13.40 uur     Opening dagvoorzitter Indra Frishert (Dazure)

 

13.50 uur     Update New Financial Forum Willem Vreeswijk

 

14.00 uur     Inclusive finance, Joline Heusinkveld (WOMEN Inc.)

Joline Heusinkveld is programmamanager bij WOMEN Inc. en zet zich onder andere in voor het verbeteren van de economische positie van vrouwen (slechts 50 procent van de vrouwen in Nederland is op dit moment financieel onafhankelijk). Hierbij focust ze zich, samen met partners uit het veld, op thema's als inclusieve financiële producten, het wegnemen van barrières binnen wet- en regelgeving en het vergroten van financieel bewustzijn onder vrouwen. Joline werkte eerder in het CSR team van KPMG en als onafhankelijk adviseur bij o.a. OneWorld en het KIT. In de keynote Inclusive Finance neemt Joline neemt de deelnemers mee in op het verbeteren van de economische positie van vrouwen in Nederland. Hoe staat het ervoor in Nederland? Hoe vergroten we financieel bewustzijn onder vrouwen? En wat is er nodig om een inclusiever financieel speelveld te creëren?