Ambassadeur worden

De stichting New Financial Forum is dé kraamkamer van vitaliteit en vernieuwing in de financiële sector. Het Forum bundelt krachten, ideeën, inspiratie en best practices van positief ingestelde mensen die gezamenlijk een concrete en wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonde maatschappelijk relevante financiële sector.

 

Ambassadeurs van het Forum kunnen ideeën lanceren en toetsen, kennis en inspiratie opdoen en leren van anderen. Zij maken deel uit van een positief ingesteld netwerk en leveren een bijdrage aan het hogere doel: een betere financiële sector voor klanten, medewerkers en samenleving.

 

What’s in it for you!

-           toegang tot de portal New Financial Forum. Hier kun je bloggen, reageren, kennis opdoen en sta je met naam en toenaam vermeld als vernieuwer en bouwer van een betere financiële sector.

-           blogs op het New Financial Forum worden ook via een nieuwsbrief verspreid met een groot bereik (ruim 7.000 abonnees)

-           vier keer per jaar twee exemplaren van de printeditie van het New Financial Magazine, dé inspiratiebron voor de Ambassadeurs. Ook in dit magazine worden de Ambassadeurs met naam en toenaam vermeld. In het e-zine staat tevens een link naar de persoonlijke pagina’s van iedere Ambassadeur.

-           inspiratie- en kennissessies. De stichting New Financial Forum organiseert vier tot zes keer per jaar een zeer bijzondere sessie, zie de site van het Forum

-           aanbod studiereizen

-           aanbod team- en individuele begeleiding van topcoaches

 

Activiteiten eerste jaar

 

De stichting New Financial Forum bestaat eind 2015 een jaar. Het gedachtegoed van de stichting is breed opgepakt in de financiële sector. Belangrijkste activiteiten van het afgelopen jaar: 

 

1.         25 november 2014, besloten vertoning Power of the Heart, met Paul Efmorfides (Coco-Mat), tevens geboortefeest Stichting New Financial Forum

2.         Verschijning New Financial Magazines met als thema’s: Crazy Ones, Young Ones, De klant, dat ben jij! Oplage 1500 exemplaren.

3.         Besloten inspiratiesessies in Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Amsterdam

4.         Maandelijkse nieuwsbrief naar 7.000 financieel dienstverleners

5.         8 april 2015: ondernemerssessie New Financial Inspiration

6.         24 juni 2015: presentatie Klantjaarverslag Yarden (ontstaan binnen New Financial Forum, met als doel om bedrijfstak te inspireren tot navolging. Ook NNEK heeft een klantjaarverslag. MultiSafe volgt)      

7.         23 september: Workshop hoogleraar Paul de Blot.

8.         4-6 oktober: Unieke studiereis naar innoverend Griekenland.

9.         28 oktober: Dialoogdag Building our Future! voor jonge verzekeringstalenten in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars en Young InSurance. Winnende pitch (waarom is verzekeringssector over tien jaar nog relevant voor de klant) is gepresenteerd op 9 december tijdens ledenvergadering Verbond.

10.      10 november. Klantjaarverslag Yarden genomineerd voor Financial Marketing Award 2015 op de Nationale Dag Financiële Marketing van VVP.

11.      Start onderzoek met pilotgroep inzet cultuurwaardentest Financiële Sector

12.      25 november: Exclusieve vertoning documentaire BoomBustBoom van Terry Jones (Monty Python) en Theo Kocken (hoogleraar risicomanagement aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en oprichter van Cardano).

13.      1 december: verschijning New Financial Magazine, themanummer Innovatie.

 

Uitbouw 2016

 

De urgentie om een ander, positief geluid te laten horen vanuit de sector zelf neemt alleen maar toe. Vandaar dat de ambities van het New Financial Forum in 2016 alleen maar groter zijn. Concrete ambities voor 2016:

 

1.         Verdere uitbouw van bestaande kennis-, inspiratie- en besloten sessies.

2.         Actief verbanden leggen met initiatieven die eveneens bijdragen aan een betere financiële sector, zoals Young InSurance, Sintering, etc.

3.         Verdere uitbouw van het New Financial Magazine. Eerste themanummer van 2016: Diversiteit.

4.         Uitrol Cultuurwaardentest met dialoogconferentie (welke waarden omarmen we, welke waarden zijn er nu, en hoe gaan we naar de waarden toe die we omarmen?)

5.         Het organiseren van studiereizen (n.a.v. het succes Griekenland)

6.         Set overtuigingskaarten voor de sector: Het-kan-wel!

7.         Engelstalige versie van de website (op nationale beweging internationaal uit te bouwen voor bredere borging

8.         Internationale conferentie (in samenwerking met onder meer Jaap Hiddinga) om het gedachtegoed van het Forum ook Europees op de kaart te zetten. Filialen in Londen, Zurich, etc.

 

Meld je aan en bouw met ons mee aan die betere financiële wereld.

 

Meer informatie: willem@willemvreeswijk.com, Willem Vreeswijk, 06-51986955


 
JA, ik doe mee met het New Financial Forum. Na aanmelding ontvang ik verdere informatie over de aan te leveren bijdrage voor de portal.

De factuur à € 500 excl. BTW per jaar per persoon kan verzonden worden naar:
 
 
 
 
 
Velden gemerkt met een * zijn verplicht.