Ambassadeur worden

De stichting New Financial Forum is dé kraamkamer van vitaliteit en vernieuwing in de financiële sector. Het Forum bundelt krachten, ideeën, inspiratie en best practices van positief ingestelde mensen die gezamenlijk een concrete en wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonde maatschappelijk relevante financiële sector.

 

Ambassadeurs van het Forum kunnen ideeën lanceren en toetsen, kennis en inspiratie opdoen en leren van anderen. Zij maken deel uit van een positief ingesteld netwerk en leveren een bijdrage aan het hogere doel: een betere financiële sector voor klanten, medewerkers en samenleving.

 

What’s in it for you!

  • toegang tot de portal New Financial Forum. Hier kun je bloggen, reageren, kennis opdoen en sta je met naam en toenaam vermeld als vernieuwer en bouwer van een betere financiële sector.
  • blogs op het New Financial Forum worden ook via een nieuwsbrief verspreid met een groot bereik (ruim 5.000 abonnees)
  • vier keer per jaar twee exemplaren van de printeditie van het New Financial Magazine, dé inspiratiebron voor de Ambassadeurs. Ook in dit magazine worden de Ambassadeurs met naam en toenaam vermeld. In het e-zine staat tevens een link naar de persoonlijke pagina’s van iedere Ambassadeur.
  • inspiratie- en kennissessies. De stichting New Financial Forum organiseert vier tot zes keer per jaar een zeer bijzondere sessie, zie de site van het Forum
  • aanbod studiereizen
  • aanbod team- en individuele begeleiding topcoaches

 

Meld je aan en bouw met ons mee aan die betere financiële wereld.

 

Meer informatie: willem@willemvreeswijk.com, Willem Vreeswijk, 06-51986955


 
JA, ik doe mee met het New Financial Forum. Na aanmelding ontvang ik verdere informatie over de aan te leveren bijdrage voor de portal.

De factuur à € 500 excl. BTW per jaar per persoon kan verzonden worden naar:
 
 
 
 
 
Velden gemerkt met een * zijn verplicht.