Willem Vreeswijk

Hoofdredacteur VVP/New Financial Forum

New Financial Forum

     

PODIUM VOOR ADVIESPLATFORM QUILIFY

Het platform Quilify, dat gratis ter beschikking wordt gesteld aan klanten van de voedselbank in Eindhoven met als doel mensen kosteloos te helpen met het oplossen van hun financiële of juridische problemen, krijgt een podium op het event 'Gewoon Goed Doen' van Dazure en het New Financial Forum.

 

Dazure en de stichting New Financial Forum organiseren op 20 oktober het event 'Gewoon Goed Doen'. "We bieden mensen die gewoon goed doen in de financiële sector een podium", aldus dagvoorzitter Indra Frishert. "Om hun verhaal te vertellen, om te inspireren maar ook om te laten zien waar de financiële sector voor staat. Een innovatieve, dienstverlenende sector die de belangen van de klant, de medewerkers en de samenleving dient. Een niet te missen netwerk-, inspiratie- en kennismiddag!"

Tijdens dit event kunnen financieel dienstverleners op het marktplein kennismaken met een groot aantal 'Gewoon Goed Doen'-initiatieven uit de sector. Het initiatief dat als eerste een podium krijgt is adviesplatform Quilify, waar ook de Stichting De Zilvervloot, Claassen Advocaten en Verberkmoes Assurantiën aan meewerken. Het platform is in het leven geroepen omdat mensen die bij de Voedselbank terechtkomen niet het geld hebben voor deskundig advies, terwijl ze daar juist wel vaak behoefte aan hebben. Met wat hulp kunnen problemen op financieel of juridisch gebied op voorhand worden voorkomen. Om te beginnen krijgen klanten van Voedselbank Eindhoven een gratis account op het adviesplatform. Daarmee hebben ze toegang tot advies, in de vorm van gepersonaliseerde adviesfilms en persoonlijke artikelen. Daarnaast krijgen ze een overzichtelijk huishoudboekje en kunnen ze ervaringen uitwisselen. Als ze dan nog vragen hebben dan staan adviseurs van de partners klaar om hen via een webcam-module in Quilify te helpen. Urjan Claassen geeft op 20 oktober alle ins & outs over dit initiatief.


We nodigen je uit


"In de financiële sector gebeurt heel veel tegelijkertijd. De focus van politiek, toezichthouders, media, en consumentenorganisaties ligt vooral op wat er ‘fout’ gaat. Het imago van de financiële sector heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat schade opgelopen. Dat is een feit. Het is ook een feit dat veel financieel dienstverleners zich wel degelijk inzetten voor een betere (financiële) wereld. Hier is momenteel weinig aandacht voor, maar daar willen wij graag verandering in brengen!", aldus Indra Frishert.


Deze netwerk-, kennis- en inspiratiemiddag vindt op 20 oktober plaats bij gastheer Aegon, Aegonplein 50, Den Haag. Ontvangst 13.00 uur, aanvang programma 13.30 uur. Naast het marktplein boordevol goede initiatieven zal er inspiratie zijn van onder meer Kees Klomp, directeur Strategie bij YellowBird. Hij komt onder meer uitgebreid aan het woord in de documentaire Het Rendement van Geluk van VPRO Tegenlicht en pleit aan de hand van sterke voorbeelden ervoor het menselijke en humane weer op de voorgrond te plaatsen in het kapitalisme. Ook bieden Dazure en het NFF nog tal van verrassingen.... Deze middag is voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum gratis bij te wonen. Niet-ambassadeurs betalen € 75,-. Meld je HIER aan. Ken je mensen die gewoon goed doen en een podium verdienen? Meld ze dan aan bij Dora Pompe (d.pompe@nijgh.nl).

Willem Vreeswijk - Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties...

Uw reactie toevoegen

NIEUW: Iedereen kan reageren
Wilt u ook een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector, maar bent u geen ambassadeur?! Het New Financial Forum opent haar deuren voor iedereen die wil reageren op berichten van haar ambassadeurs. Met één restrictie: geen anonieme reacties.
 
 
 
  • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
  • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
  • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
  • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
  • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
  • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
  • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
  • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
  • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
  • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
  • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.